tania-tv-oftania-tv-on
 

Tania Evans

Este vocea originală a piesei ”Mr. Vain”, lansate în colaborare cu trupa Culture Beat în anul 1993. Ea a devenit faimoasă în lumea întreagă datorită acestui hit, care s-a menținut în topurile internaționale timp de 33 de săptămâni.

Născută la Londra cu rădăcini jamaicane, Tania a fost puternic influențată de reggae, jazz, rock și funk și și-a urmat calea dinamică în genurile pop și dance underground. Versatilitatea ei ca autor și pianist și vocea ei inimitabilă, plină de suflet au fost premiate de-a lungul carierei sale, de mai multe ori cu aur și platină. Hitul ”Mr. Vain” nu numai că a urcat în TOP20 în Statele Unite, dar i-a adus și alte premii precum RHS Gold Award, Echo sau Bravo.

În 1997, artista părăsește trupa Culture Beat și lansează hitul "Prisoner Of Love (La-Da-Di)" în același an, însoțit de un videoclip uluitor disponibil pe MTV. Unele dintre cele mai importante momente din cariera Taniei au fost deschiderea a patru spectacole ale lui Michael Jackson.

Adu-ți cei mai comozi pantofi, întrucât nu vei putea sta într-un loc atunci când Tania Evans urcă pe scenă la diMANSIONS!