MISIUNE

Alegerea locației pentru desfășurarea festivalului diMANSIONS, Castelul Miko din Olteni, nu a fost întâmplătoare!
Ne propunem să contribuim la reintroducerea acestui loc minunat în circuitul turistic și să susținem recondiționarea și investițiile în această clădire de patrimoniu, oferindu-i astfel o a doua șansă.
 
 
COPII LA DIMANSIONS

Copiii sub 12 ani au acces gratuit pe toată durata festivalului, cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un părinte/titularul autorității părintești ce are un abonament sau bilet valid.

Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice și țigări. Aceștia vor primi brățări de altă culoare, care nu le va permite cumpărarea băuturilor alcoolice sau a țigărilor.
 
 
Newsletterul nostru prin WhatsApp

Suntem primul festival din România cu un sistem de WhatsApp Newsletter. Vrei să afli toate ofertele și noutățile noastre? De acum încolo vei putea primi de la noi prin Whatsapp cele mai importante vești! Simplu, rapid și comod!

Cum te abonezi?
1. Salvează numărul de telefon 0753 699 699 în agenda telefonului tău
2. Trimite către acest contact mesajul START pe WhatsApp
De acum încolo vei afla primul toate noutățile diMANSIONS!
Dacă nu ești mulțumit de calitatea informației, ne poți trimite oricând mesajul STOP și numărul tău de telefon va fi șters din baza noastră de date.
Prin transmiterea mesajului START îți dai acordul ca Comparty SRL să colecteze numărul tău de telefon în scopul trimiterii de mesaje prin intermediul platformei WhatsApp - Politica de confidențialitate.
Numărul tău de telefon este în siguranță! Singura metodă prin care o să îl folosim este să te ajutăm pe tine să afli cât mai repede toate noutățile experienței diMANSIONS!