masaoke-tv-offmasaoke-tv-on
 

Massaoke

Massaoke este un fenomen de karaoke în masă, ce a prins viață în beciul unui bar din centrul Londrei în anul 2011 - este cea mai tare petrecere, pe care nu ai voie să o ratezi. Cum funcționează: trupa cântă LIVE cele mai iubite hituri din toate timpurile, iar publicul este invitat să îi acompanieze, urmărind versurile de pe marile ecrane. De la Queen, la Bon Jovi, la Nirvana sau Spice Girls, Massaoke îți propune un playlist de la care nu te vei putea abține să cânți din toată inima alături de mii de persoane!

Massaoke este o adevărată bombă de energie, care îți va prezenta atât hituri din anii 60, 70, 80, 90, precum ”Proud Mary”, ”Bohemian Rhapsody”, ”Smells Like Teen Spirit”, ”The House of The Rising Sun” dar și piese faimoase din zilele noastre, trecând prin fiecare gen muzical de la balade, imnuri, la disco, reggae sau rock. Vino să te bucuri de cel mai bun repertoriu la care te-ai fi gândit!

La show-ul trupei Massaoke toată lumea cântă și dansează într-o atmosferă de karaoke inedită, simțind euforia unei sesiuni de karaoke cu prietenii în oraș. Massaoke te invită să renunți la inhibiții și să profiți de o experiență care îți va umple sufletul de bucurie și pe care nu o vei uita niciodată!

Hai să facem cel mai mare grup de karaoke organizat în România, cu cea mai bună muzică a tuturor timpurilor!