ÎNTREBĂRI FRECVENTE


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Î: Ediția 2020 a festivalului se anulează?

Ediția din 2020 a festivalului diMANSIONS NU se anulează. Aceasta se REPROGRAMEAZĂ pentru anul viitor, în data 18-20 iunie. Biletele achiziționate pentru ediția din 2020 rămân valabile pentru ediția de anul viitor, iar toți posesorii de bilete din 2020 vor intra în cursa pentru tragerea la sorți a unor întâlniri ”Meet&greet” cu artiștii invitați la festival. 

 

Î: Cum pot să îmi recuperez banii/anulez biletul de la ediția 2020?

Conform OUG 70/2020, dacă în termen de 30 de zile de la data anunțului public al Organizatorului de reprogramare a Ediției 2020 a festivalului diMANSIONS Hit Music Festival nu solicitați o cerere de retur, respectiv transformarea biletului în voucher, care poate fi folosit pentru achiziția unui bilet la orice alt eveniment marca diMANSIONS, biletul achiziționat pentru ediția 2020 devine automat valabil pentru ediția reprogramată în 2021.

În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziţonarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va trebui să ramburseze toate sumele pe care le-a primit din partea ta până la 31 decembrie 2021.

 

Î: Am o situație specială și am mare nevoie de banii pe care i-am investit în abonament și știu cu siguranță că nu voi mai putea participa la ediția de anul viitor. Cum îmi pot recupera banii?

În cazul în care valoarea investită reprezintă o necesitate specială, vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa contact@dimansions.ro în care să ne prezentați situația în care vă aflați și să faceți solicitarea returnării banilor. Atenție, acest lucru nu garantează aprobarea solicitării.

 

Î: De ce nu se mai ține diMANSIONS 2020?

Din cauza situației provocate de pandemia cu coronavirus și lipsa unui cadru legal și sigur, în care evenimentele să poată fi organizate în deplină siguranță, atât pentru organizatori, cât și pentru artiști și festivalieri. Siguranța și sănătatea sunt lucrurile care ne preocupă în primul rând, așadar, deciziile vor fi mereu în acord cu aceste principii.

 

Î: Ce reprezintă acest voucher?

Voucherul diMANSIONS este disponibil persoanelor care dețin un bilet valabil de participare la diMANSIONS Hit Music Festival ediția 2020, însă doresc să îl transforme într-un voucher cu valoare, care să le acorde posibilitatea de a opta pentru un alt eveniment organizat de S.C. Comparty SRL, în condițiile prevăzute de art. 3. din secțiunea Termene și condiții.

 

Î: Cine poate aplica pentru schimbarea biletului cumpărat în voucher?

Orice persoană care deține un bilet valabil de participare la diMANSIONS Hit Music Festival ediția 2020 și nu mai dorește să participe la ediția reprogramată din data de 18-20 iunie 2021.

 

Î: Dacă îmi schimb biletul achiziționat pentru ediția 2020 în voucher, pot beneficia de un bilet VIP la ediția reprogramată?

Caracteristicile biletului cumpărat rămân aceleași. Posesorul unui bilet de tip Abonament Standard 3 zile nu poate să modifice caracteristicile biletului și să beneficieze de un Abonament VIP 3 zile, ci acesta va putea beneficia doar de un bilet de tip Abonament Standard 3 zile.

 

Î: Cum pot obține voucher-ul în schimbul biletului achiziționat pentru ediția 2020?

Te rugăm să completezi o cerere de retur accesând link-ul iabilet.ro/retur în termen de 30 de zile de la data anunțului public al Organizatorului de reprogramare a Ediției 2020 a festivalului diMANSIONS Hit Music Festival, unde vei primi un voucher aferent contravalorii comenzii respective.

Pentru identificarea comenzii, trebuie să introduci în spațiul destinat numărul comenzii sau codul unui bilet din comandă.

* Dacă nu completezi cererea de retur în termen de 30 de zile de la anunțul oficial, pentru obținerea voucherului ce poate fi folosit la evenimentele viitoare marca diMANSIONS, biletele vor deveni automat valabile pentru data reprogramată.

 

Î: Ce se întâmplă dacă nu solicit schimbarea biletului în voucher în termen de 30 de zile?

În cazul în care nu s-a solicitat transformarea biletului de participare la diMANSIONS Hit Music Festival Ediția 2020 în voucher, după expirarea celor 30 de zile, biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului pentru care a fost achiziționat.

 

Î: Ce se poate face dacă știu că nu pot participa la ediția reprogramată a festivalului?

Te rugăm să trimiți o solicitare la adresa contact@dimansions.ro cu dovada imposibilității folosirii biletului de acces la data reprogramării evenimentului pentru care a fost achiziționat.

În cuprinsul mail-ului se va indica motivul care determină această imposibilitate și se vor atașa documente justificative care să facă dovada celor indicate, alături de numele deținătorului biletului, codul de bare și numărul de comandă.

 

Î: La ce pot folosi noul voucher?

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de bilete la oricare dintre evenimentele marca diMANSIONS organizate de către Organizator (respectiv S.C. Comparty SRL), ce vor fi disponibile pe site-ul diMANSIONS: www.dimansions.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/dimansions/ ori alte puncte de vânzare care vor fi anunțate de către Organizator, inclusiv pentru achiziționarea de bilete de participare la festivalul diMANSIONS pentru data la care va fi reprogramat.

*  În cazul în care voucherul nu este utilizat  pentru achiziţionarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.

 

Î: Ce valoare are voucherul primit și ce se întâmplă dacă produsul/serviciul pe care vreau să-l achiziționez costă mai mult sau mai puțin?

Voucherul va avea valoarea sumei plătite de către cumpărătorul biletului la momentul achiziției acestuia. În cazul în care produsele sau serviciile pe care deținătorul Voucherului dorește să le achiziționeze au o valoare mai mare, valoarea Voucherului se va scădea din prețul acestora, urmând ca deținătorul Voucherului să achite diferența produsului sau serviciului dorit.

 

Î: Cum se folosește voucherul obținut?

Folosirea Voucherului se va realiza prin utilizarea online a codului de voucher, pentru achiziționarea produsului sau serviciului dorit, în spațiul dedicat. 

În cazul în care Organizatorul va pune la dispoziție produse sau servicii în altă modalitate, folosirea voucherului se va realiza prin orice modalitate care să permită identificarea codului de voucher.

* În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.

 

Î: Voucherul este transmisibil?

Da, voucherul poate fi transmis altei persoane de către deținătorul voucherului. Organizatorul poate implementa o procedură de transmitere a Voucherelor.

 

Î: Ce se întâmplă în cazul în care nu folosesc voucherul?

În cazul în care Voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, Organizatorul va rambursa sumele pe care le-a primit din partea deținătorului de voucher până la 31 decembrie 2021.

 

Î: Este prea devreme pentru mine să știu dacă voi putea participa la ediția reprogramată. Pot să-mi anulez biletul?

Nu, conform regulamentului festivalului, disponibil pe site (punctul 1.11) “Biletele cumpărate nu pot fi returnate, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.”. 

Ce poți face, însă, este să faci o cerere de retur, accesând link-ul iabilet.ro/retur în termen de 30 de zile de la data anunțului public al Organizatorului de reprogramare a Ediției 2020 a festivalului diMANSIONS Hit Music Festival, prin care poți beneficia de un voucher în schimbul biletului. Tot ce trebuie să faci este să introduci în spațiul destinat numărul comenzii sau codul unui bilet din comandă.

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de bilete la oricare dintre evenimentele marca diMANSIONS organizate de către Organizator, inclusiv pentru achiziționarea de bilete de participare la festivalul diMANSIONS pentru data la care va fi reprogramat.

* În cazul în care voucherul nu este utilizat până la data de 30 septembrie 2021, poți face cerere de retur a banilor și îi vei primi până la data de 31 decembrie 2021.

 

Î: Artiștii invitați la ediția 2020 rămân aceiași pentru data reprogramată?

Am încercat, pe cât posibil, în funcție de disponibilitatea artiștilor, să păstrăm lineup-ul identic. Te asigurăm, însă, că line-up-ul ediției reprogramate va fi îmbunătățit.

 

Î: Trebuie să plătesc în plus dacă biletul pentru ediția reprogramată costă mai mult decât valoarea voucher-ului meu?

Dacă vei completa cererea de retur pentru obținerea voucherului în termen de 30 de zile de la anunțul oficial de reprogramare a festivalului și optezi pentru un bilet la ediția reprogramată, costul va fi același.

De asemenea, dacă depășești cele 30 de zile, biletul achiziționat pentru ediția 2020 va deveni automat valabil pentru ediția reprogramată, chiar dacă biletele se vor scumpi la un moment dat.

 

Î: Ce se întâmplă dacă ediția reprogramată  va fi anulată?

Dacă ediția reprogramată va fi anulată, disponibilitatea voucherului va fi extinsă sau banii pe bilete returnați.

Română