inner-tv-offinner-tv-on
 

Inner Circle

Este una dintre cele mai apreciate și iubite trupe de reggae din lume, formată în anul 1968 în Kingston, Jamaica. Inner Circle a atins culmile succesului în anii `90, câștigând chiar și un premiu Grammy pentru ”Cel mai bun album reggae” cu ”Bad Boys” în anul 1993 și primind o a doua nominalizare în 1994 cu albumul ”Reggae Dancer”. Dintre hiturile care au urcat în topurile internaționale, amintim ”Sweat (A La La La La Long)”, ”Bad Boys” – piesă care s-a bucurat timp de câteva săptămâni de locul 1 în topul tuturor țărilor din Europa, ”Summer Jamming”, ”Games People Play” sau ”Tenement Yard”, reușind să vândă peste 7 milioane de albume în toată lumea.

Inner Circle îmbină un stil special de beat-uri jamaicane, orientate spre pop, însă energia pozitivă pe care o transmit în fiecare interpretare i-a făcut liderii acestei mișcări. Cvintetul animă atmosfera la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, urcând pe scenă cu alți artiști de renume, precum Elton John, Van Morrison, Jimmy Page, Wiz Khalifa, Carlos Santana și mulți alții.

"Suntem cu toții unul, indiferent de ideile noastre diferite, iar muzica este cea mai bună modalitate de a comunica asta. Muzica este cea mai înaltă limbă; ea transcende politica, geografia și culoarea pielii și transcende toate lucrurile care separă oamenii ", este unul dintre mesajele puternice de unitate pe care grupul îl împărtășește de fiecare dată publicului.