INFORMAȚII


COPII LA DIMANSIONS
Minorii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul Festivalului, însoțiți de un adult. Accesul minorilor între 7 - 14 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid și numai în compania unui părinte/tutore. Un părinte/tutore poate însoți un singur minor cu vârsta mai mică de 14 ani. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului. Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice și țigări. Aceștia vor primi brățări de altă culoare, care nu le va permite cumpărarea băuturilor alcoolice sau a țigărilor.

SISTEM DE PLATĂ
Plata la festival se va face EXCLUSIV Cu CARDUL DE FESTIVAL diMANSIONS Tot ce trebuie să știi despre cardul de festival
Parte dintr-un sistem confortabil, poți plăti pentru orice vei vrea să achiziționezi la festivalul diMANSIONS, inclusiv mâncare, băuturi sau alte produse, folosind cardul de festival. Acesta reprezintă un voucher electronic de cumpărare..
Poți folosi cardul pentru achiziții până cel târziu la ora de închidere a ultimei zile de festival. Suma rămasă pe card poate fi retrasă la punctele ”CASH POINT”, dacă mai există cel puțin 1 RON pe card. Extragerile poate fi făcute DOAR până la ora 12:00 în data de 21.06.2021. După această oră, cardul va expira.
Cum se folosește cardul
Pentru a plăti este suficient să atingi cardul de sistemul POS. Cardul este o metodă de plată simplă și rapidă, dar și sigură, astfel că ai posibilitatea să îți dezactivezi cardul în cazul în care s-a pierdut și să transferi soldul din cont pe un nou card. Tot ce trebuie să faci este să îți înregistrezi cardul în avans.
Alimentarea cardului
Vei primi cardul la una la unul dintre punctele TOP UP din locația festivalului, unde poți adăuga soldul dorit pe card. Prima încărcare minimă este de 30 RON. Cardul poate fi reîncărcat în orice moment în timpul evenimentului, atât numerar, cât și cu cardul.
Suma maximă pentru încărcare este de 500 RON.
Înregistrarea cardului
Cardul poate fi folosit fără a fi înregistrat. Totuși, înregistrarea cardului îți oferă siguranța de a putea dezactiva cardul pierdut și de a transfera soldul pe noul card. Cardurile pot fi înregistrate în aplicația Festipay pe care o poți descărca din Magazin Play sau din App Store.
Cum verifici soldul
Soldul disponibil pe card poate fi verificat prin intermediul terminalului de citire al cardului oricărui comerciant, prin atingerea terminalului cu cardul sau la orice punct TOP UP Festipay. De asemenea, poți verifica soldul cardului în aplicația Festipay.
Cum dezactivezi un card pierdut?
Cardurile pierdute sau furate pot fi dezactivate numai dacă au fost înregistrate în avans. De asemenea, cardul poate fi dezactivat din aplicația Festipay.
Dacă ai înregistrat cardul, poți solicita personal un card nou la orice punct de asistență Festipay, după ce cardul vechi a fost dezactivat.

Vrei să fii voluntar la diMANSIONS?
O experiență plină de culoare cu un iz de nostalgie nu poate să fie completă fără spiritul de voluntariat. Dacă crezi că ești omul potrivit pentru a face parte din echipa noastră, te invităm să completezi acest formular:

Acreditare Media
Vrei să ne ajuţi să transmiţi mai departe povestea diMANSIONS? Află cum poți să faci asta!
diMANSIONS oferă posibilitatea jurnaliştilor/bloggerilor/vloggerilor care nu au primit o invitaţie oficială la ediţia curentă a festivalului, să solicite obţinerea unei acreditări în vederea participării la Festivalul de Muzică “diMANSIONS”.
Cei interesaţi sunt rugaţi să completeze formularul pentru acreditare presă aici.
Solicitările de acreditare presă pot fi trimise în perioada 15 martie - 31 mai 2021.
Informații suplimentare:
Acreditările de presă pentru festivalul de muzică “diMANSIONS” vor putea fi obţinute numai în avans, completând formularul de acreditare şi vor cuprinde următorii paşi:
Intri pe link-ul de acces pentru înregistrare;
Completezi câmpurile cu informaţiile solicitate, în funcţie de acreditarea solicitată;
După completarea şi transmiterea informaţiilor, îți vom trimite un mesaj de confirmare a înregistrării informațiilor;
În urma unei procedurii de validare realizate de organizatori împreună cu managementul trupelor , vom trimite confirmarea acreditării, pe e-mail.
Pentru entităţile media, limita maximă per redacţie este de două acreditări, în timp ce pentru jurnaliştii de specialitate/bloggeri/vloggeri, limita este de o acreditare. Acreditările vor fi nominale, astfel încât acestea nu pot fi transmisibile în cadrul redacţiei. În acelaşi timp, înregistrarea se va face în funcţie de un cod unic de înregistrare, care nu permite înregistrarea peste numărul alocat per publicaţie/jurnalist şi nici înstrăinarea acreditării către terţi din afara redacţiei.
Acreditarea oferă accesul liber în perimetrul festivalului, pe toată durata evenimentului.
Fotografii oficiali al festivalului diMANSIONS vor pune la dispoziţia presei, imagini în timp real pe un server creat special pe site-ul www.dimansions.ro. În acelaşi timp, la solicitarea oricărei persoane acreditate, organizatorii pot oferi gratis imagini din arhivele artiştilor sau din arhiva diMANSIONS, dacă este cazul.
Instituţiile media/bloggerii/vloggerii sunt rugaţi să respecte regulile de creditare în utilizarea fotografiilor realizate de fotografii oficiali ai festivalului diMANSIONS.
Toţi cei acreditaţi, sunt rugaţi să anunţe cu 30 de zile înainte în cazul în care există dorinţa de a realiza interviuri cu artiştii sau organizatori etc. Aceste solicitări pot fi realizate la adresa de e-mail: contact@dimansions.ro. În cazul artiştilor, aceştia vor decide, în funcţie de agenda proprie dacă oferă interviuri sau nu. Având în vedere timpul limitat pe care îl vor petrece, Organizatorul nu îşi asumă decizia de a accepta sau de a refuza un interviu cu oricare artist invitat la diMANSIONS. În concluzie, există posibilitatea de refuz a oricărei cereri de interviu.
Retragerea acreditărilor
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage acreditarea pentru nerespectarea regulilor prezentate, precum şi de a introduce reguli noi, în situaţii excepţionale.
Dacă există neclarităţi în ceea ce priveşte acreditarea, ne puteţi contacta pe adresa de e-mail: media@dimansions.ro
Română