tania-tv-oftania-tv-on
 

Tania Evans

Ő Culture Beat nevű csapattal 1993-ban közösen létrehozott „Mr Vain” című dal meghatározó hangja. E számmal vált világszerte ismertté, s ezzel vezette 33 héten keresztül a világ minden táján a zenei toplistákat.

Bár Londonban született, jamaikai gyökerekkel is rendelkezik, épp ezért jelentős hatással voltak rá a reggae, a jazz, a rock és a funk stílusjegyei, melyeket aztán a pop és más alternatív zenei hangzásokkal vegyített. Előadóművészi sokszínűségét dalszerzőként, zongoristaként és énekesként is bizonyította már, s ezt támasztják alá a karrierje során bezsebelt arany- és platina lemezek is.

A „Mr. Vain” című dala nem csak az amerikai TOP20-as listában szerepelt, de megnyerte vele az RHS Gold-, az Echo- és a Bravo-díjat is.

Tania Evans 1997-ben elhagyta a Culture Beatet és piacra dobta legújabb számát, a „Prisoner Of Love (La-Da-Di) címűt, melyhez videoklip is készült, s amelyet az MTV műsorából jól ismerhetünk. Karrierjének meghatározó pillanatai voltak azok, amikor a világszerte ismert Michael Jackson koncertjeit nyithatta meg.

A ránk váró buli előtt csak javasolni tudjuk: a legkényelmesebb cipőtökben érkezzetek Tania koncertjére, hisz garantált a fergeteges jókedv és tánc, ha ő egyszer a diMANSIONS színpadára lép!