SAJTÓAKKREDITÁCIÓ

SAJTÓAKKREDITÁCIÓ


A diMANSIONS csapata lehetőséget szeretne adni újságírók, riporterek, bloggerek, vloggerek és szabadúszó írók számára, hogy akkreditált munkatársként vegyenek részt a diMANSIONS – Hit Music Festival programjain.
Minden érdeklődőt arra kérünk, hogy töltse ki a jelentkezés feltételeként az akkreditációs űrlapot.
A sajtóakkreditációkat 2019. április 1. és május 31. között fogadjuk el – a következő lépésekben:
A mellékelt linkre kattintva elérhető az akkreditációs űrlap;
Az űrlap minden kötelező négyzetét ki kell tölteni;
Az űrlap elküldését követően üzenetet küldünk a beérkezésről;
Az akkreditáció visszaigazolásra kerül, amint munkatársaink azt elbírálták.
További információk
Minden jóváhagyott akkreditáció egyedi kóddal lesz ellátva, de nem névre szólók, így át lehet adni szerkesztőségen belül más kollégának – a bérletek maximális számáig (szerkesztőségenként kettő). A változtatásokat kérjük közölni legkésőbb egy héttel a fesztivál előtt!

A visszaigazolt akkreditáció szabad belépést enged a fesztivál területére, a Kempingterületet is beleértve.
A diMANSIONS sajtóirodája az esemény idején közzéteszi, illetve a sajtó rendelkezésére bocsátja a fesztivál fotósai által készített fényképeket.
A csapat arra kéri a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a szerzői jogokat, a fénykép készítőjének megnevezésével!
Minden akkreditált személyt kérünk, hogy legalább 30 nappal a fesztivál kezdetét megelőzően jelezzék interjúkészítéssel kapcsolatos szándékukat! Minden kérést a media@dimansions.ro címre várunk. A fellépők esetében egyéni döntés születik, az előadó interjú-szokásait és hajlandóságát figyelembe véve. Megértésüket kérjük, de nem áll módunkban minden előadóval interjúidőt biztosítani.
Az akkreditációk visszavonása
A szervezők fenntartják az akkreditációk visszavonásának lehetőségét, főként azokban az esetekben, ahol valamely szabály nem kerül betartásra.
Akkreditációval kapcsolatos kérdéseikkel kérjük forduljanak hozzánk bizalommal a media@dimansions.ro címen!