masaoke-tv-offmasaoke-tv-on
 

Massaoke

A Massaoke mára már egy jelenséggé változott, melyet kár lenne kihagynod, s mely 2011-ben egy londoni szórakozóhely alagsorából indult hódító útjára.

Miben áll lényege és hogyan lehetsz te is részese? Egyszerű: a zenekar élőben adja elő minden idők legismertebb dalait, a közönség pedig az óriás kivetítőkön követheti a dalszövegeket, ezáltal egy hatalmas karaoke-bulivá változtatva az estét. Legyen szó a Queenről, Bon Joviról, a Nirvana együttesről vagy épp a Spice Girls-ről, a Massaoke olyan zenei kínálatot biztosít, melynek senki nem tud ellenállni.

A csapat egy igazi energiabomba, mely a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek slágerjeivel szórakoztatja közönségét. Így csendülhetnek fel olyan ismert dalok, mint a „Proud Mary”, a „Bohemian Rhapsody”, a „Smells Like Teen Spirit”, vagy épp a „The House of The Rising Sun”. Ugyanakkor nem feledkeznek meg a jelen nagy slágerjeiről sem – a különböző zenei műfajoktól függetlenül.

A Massaoke-bulikon rendszerint mindenki énekel és táncol, átélve a karaoke-partyk hamisítatlan hangulatát – ez alkalommal egy valódi tömeg részeseként. A fellépő csapat garantálja: ha sikerül legyőzzed a gátlásaidat és csatlakozol a közös énekléshez, feledhetetlen élményben lesz részed.

Hozzuk össze együtt az ország legnagyobb karaoke-buliját!