Gyakori kérdések

1K.: Elmarad a 2020-as fesztivál?
V.: A 2020-as diMANSIONS fesztivál NEM marad el. Átütemezték jövő év június 18–20-ra. A 2020-ra vásárolt jegyek érvényesek lesznek a 2021-es fesztiválra és mindenki, aki a 2020-as kiadásra vásárolt jegyet, részt vesz a nagy sorsoláson, amelyen „Meet & greet” találkozást lehet nyerni a meghívott művészekkel. A jegyek a 2021-es átütemezett kiadásra érvényesek. A rendezvényt nem törölték, olyan időszakra elhalasztották, amelyben biztonságosan meg lehet szervezni. Ha még mindig nem akarja megtartani a jegyet, akkor a www.iabilet.ro/retur weboldalon töltheti a visszaküldési kérelmet és 2021 szeptember 30-ig érvényes utalványt kap. Ha 2021 szeptember 30-ig nem használja ezt az utalványt, akkor visszatérítést kérhet, és pénzét visszatérítheti. Ez a kormány által a sürgősségi rendelet által hozott intézkedés támogatja a romániai rendezvényipart, valamint az attól függő több tízezer munkahelyet és családot. Köszönjük megértését ebben az időszakban!
2K.: Hogyan szerzem vissza a pénzemet / hogyan tudok lemondani a 2020-as jegyemről?
V.: A 70/2020 sz. sürgősségi kormányrendelet szerint, amennyiben Ön a Hit Music Festival 2020-as kiadásának újraütemezésre vonatkozó nyilvános bejelentését követő 30 napon belül nem kérelmezi a visszafizetést, illetve a jegy átváltását bármely más diMANSIONS eseményre érvényes vásárlási utalványra, a 2020-as kiadásra megvásárolt jegy automatikusan érvényessé válik a 2021-es, újraütemezett kiadásra. Amennyiben Ön az utalványt legkésőbb 2021. szeptember 30-ig nem használja fel termékek vagy szolgáltatások vásárlására, a szervező köteles 2021. december 31-ig visszafizetni a bevételezett összegeket.
3K: Különleges helyzetbe kerültem, és szükségem van az előfizetésbe fektetett pénzre, biztosan nem tudok részt venni a jövő évi fesztiválon. Hogyan kaphatom vissza a pénzemet?
Amennyiben a befektetett összeg különleges igényt képvisel, kérjük küldjön e-mailt a contact@dimansions.ro címre, amelyben leírja az Ön helyezetét, és kéri a pénz visszafizetését. Figyelem, ez nem jelenti feltételnül a kérés jóváhagyását.
4K: Miért nem tartják meg a 2020-as diMANSIONSt?
V: A koronavírus okozta világjárvány miatt, és azért, mert nincs biztonságos jogi keret arra, hogy a szervezők, a művészek és a közönség biztonságát teljes mértékben tudjuk szavatolni. A biztonság és az egészség elsődleges szempont, ezért a döntéseknek mindig összhangban kell lenniük ezekkel az elvekkel.
5K: Mit jelent a fesztiválutalvány?
A diMANSIONS utalvány azok számára elérhető, akiknek érvényes jegyük van a diMANSIONS Hit Music Festival 2020-as kiadására, de szeretnék értékjegyre váltani, amelyet a Comparty Kft. által szervezett másik eseményen használhatnak fel, a 3. cikk Feltételek fejezetének előírásai szerint (link).
6K: Ki folyamodhat az utalvánnyal megvásárolt jegy beváltásáért?
Bárki, akinek érvényes jegye van a diMANSIONS Hit Music Festival 2020-as kiadására, és nem szeretne részt venni a 2021. június 18–20-ra átütemezett rendezvényen.
7K: Ha a 2020-as kiadáshoz vásárolt jegyet utalványra váltom, kaphatok-e VIP jegyet az átütemezett kiadáson?
A megvásárolt jegy mindenben azonos marad. A 3 napos Standard jegy tulajdonosa nem változtathat a jegyén, hogy a 3 napos VIP-bérlet előnyeihez jusson, csak a 3 napos Standard jeggyel járó előnyöket élvezheti.
8K: Hogyan válthatom utalványra a 2020-as kiadásra megvásárolt jegyet?
A 2020-as diMANSIONS Hit Music Festival újraütemezésének nyilvános bejelentésétől számított 30 napon belül a iabilet.ro/retur linkre kattintva töltse ki a visszaigénylő kérést, és megkapja a megrendelt jegy ellenértékének megfelelő utalványt. A megrendelés azonosításához a megadott helyre be kell írnia a megrendelés számát vagy a jegy kódját. * Amennyiben a hivatalos bejelentéstől számított 30 napon belül nem küldi el a visszaigénylést a jövőbeni diMANSIONS eseményekre érvényes utalvány megszerzéséért, a megvásárolt jegyek automatikusan érvényessé válnak az új időpontra.
9K: Mi történik, ha 30 napon belül nem kérem a jegy utalványra váltását?
Ha a 30 nap letelte után nem igényelte a diMANSIONS Hit Music Festival 2020-as kiadására vásárolt jegy visszaváltását, illetve annak utalványra váltását, a jegy automatikusan érvényessé válik annak az eseménynek az átütemezett kiadására, amelyre megvásárolták.
10K: Mit tehetek, ha biztos vagyok abban, hogy nem tudok részt venni az új időpontban?
Kérjük, küldjön egy kérést a contact@dimansions.ro e-mail címre, amelyben bizonyítja, hogy a belépőjegyet nem tudta felhasználni az eredeti esemény új időpontjában. Az e-mailben meg kell indokolni, miért nem tudta felhasználni a jegyet, csatolva az igazoló iratokat, és megjelölve a jegy tulajdonosának nevét, a jegy vonalkódját és a megrendelés számát.
11K: Mire használhatom az új utalványt?
Az utalvány felhasználható jegyek megvásárlására a szervező (vagyis a Comparty Kft.) által szervezett diMANSIONS márkájú eseményekre, amelyek elérhetők a diMANSIONS honlapon: www.dimansions.ro , vagy a Facebook oldalon: https: // www.facebook.com/dimansions/ , illetve a szervező által megjelölt más értékesítési pontokon, ideértve az új időpontban megrendezett diMANSIONS fesztivált is. * Amennyiben az utalványt nem használják fel termékek vagy szolgáltatások vásárlására legkésőbb 2021. szeptember 30-ig, a szervező 2021. december 31-ig visszatéríti a fogyasztótól kapott összegeket.
12K: Mennyi a kapott utalvány értéke, és mi az eljárás, ha a termék / szolgáltatás, amelyet meg akarok vásárolni, többe, illetve kevesebbe kerül?
Az utalvány értéke megfelel a jegy vásárláskor fizetett összegnek. Amennyiben az utalvány tulajdonosa drágább termékeket vagy szolgáltatásokat szeretne vásárolni, az utalvány értékét levonják az árból, és a tulajdonos kifizeti a kívánt termék vagy szolgáltatás áránának különbözetét.
13K: Hogyan lehet felhasználni a kapott utalványt?
Az utalvány felhasználása az online-kóddal lehetséges a kívánt termék vagy szolgáltatás megvásárlására kijelölt mezőben. Ha a szervező más módon kínál termékeket vagy szolgáltatásokat, az utalvány minden olyan esetben felhasználható, amikor a kódjának azonosítása lehetséges. * Ha az utalványt nem termékek vagy szolgáltatások vásárlására használják legkésőbb 2021. szeptember 30-ig, a szervező 2021. december 31-ig megtéríti a fogyasztótól kapott összegeket.
14K: Átruházható az utalvány?
Igen, az utalványt annak birtokosa átadhatja egy másik személynek. A szervező végrehajthatja az utalvány átruházását.
15K: Mi történik, ha nem használom az utalványt?
Ha az utalványt nem használja fel termékek vagy szolgáltatások vásárlására legkésőbb 2021 szeptember 30-ig, a szervező 2021. december 31-ig visszatéríti az utalvány birtokosától kapott összegeket.
16K: Túl korai számomra, eldönteni, hogy részt tudok-e venni az újraütemezett kiadáson. Visszavonhatom a jegyem?
Nem, a fesztivál weboldalán elérhető szabályzat (1.11. pont) értelmében „a megvásárolt jegyek nem adhatók vissza, és értékük nem visszatéríthető”. Azt azonban megteheti, hogy a diMANSIONS Hit Music Fesztivál 2020-as kiadásának átütemezéséről szóló bejelentéstől számított 30 napon belül visszatérítési kérelmet nyújt be a iabilet.ro/retur linkre kattintva, ahol a jegyet utalványra válthatja. Csupán annyit kell tennie, hogy a megadott helyre beírja a megrendelés számát vagy a jegy kódját. Az utalvány felhasználható jegyek vásárlására a szervező diMANSIONS márkájú rendezvényeire, ideértve az új időpontra ütemezett diMANSIONS fesztivált is. * Amennyiben az utalványt 2021. szeptember 30-ig nem használja fel, kérheti a pénz visszatérítését, amelyet 2021. december 31-ig kap majd kézhez.
17K: Az új időpontban is a 2020-as kiadásra meghívott előadók lépnek majd fel?
Megpróbáltuk, a művészek elérhetőségétől függően, lehetőleg megtartani az eredeti felállást. Biztosíthatjuk azonban, hogy az átütemezett kiadás felállása jobb lesz.
18K: Kell-e különbözetet fizetni, ha az átütemezett kiadásra drágább a jegy, mint az utalvány értéke?
Ha a fesztivál átütemezésének hivatalos bejelentésétől számított 30 napon belül kitölti az utalványra váltási kérést, és a fesztivál új időpontjára szeretne jegyet váltani, az ár nem változik. Úgyszintén, ha már letelt a 30 napos határidő, a 2020-as kiadásra megvásárolt jegy automatikusan érvényes lesz az új kiadásra, akkor is, ha a jegyek ára közben emelkedett.
19K: Mi történik, ha az átütemezett kiadás is elmarad?
Ha az átütemezett kiadás elmarad, az utalványok elérhetősége meghosszabbodik, vagy a megvásárolt jegyek árát visszatérítjük.
Magyar