DESPRE FESTIVAL


diMANSIONS Hit Music Festival se reprogramează pentru 18-20 iunie 2021!

”Life is Life” și oricât de mult ne-am fi dorit, nu vom putea să ne bucurăm de cel mai colorat festival al hiturilor la data stabilită. Știm că mii de oameni vor fi dezamăgiți, dar siguranța și sănătatea sunt prioritare în acest moment!

Ne va fi dor să ne bucurăm împreună, să dansăm, să cântăm, să râdem, să ne amintim de trecut, să legăm prietenii noi, să uităm de griji, să ne ascultăm idolii din tinerețe, să ”evadăm”, să visăm, să creăm noi amintiri de neuitat, să trăim împreună o experiență colorată cu iz de nostalgie.

Vestea bună este că majoritatea artiștilor din lineup-ul din 2020 au confirmat participarea în 2021 și te invită să ai răbdare pentru a te întoarce înapoi în timp pe tărâmul conacului Miko, să-i asculți, să-i vezi LIVE într-o atmosferă unică!

Noi avem un an în plus la dispoziție să-ți pregătim o experiență de festival cum nu s-a mai văzut și numeroase surprize pe care le vom anunța în perioada următoare.

Mai așteptăm un an, dar va fi fenomenal!DESPRE FESTIVAL


Situat într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România, domeniul Castelului Mikó din Olteni va fi din nou capitala celor mai iubite hituri retro, după succesul extraordinar din 2019 când Thomas Anders, Dr. Alban, Inner Circle, Turbo B. și Dire Straits Experience au bucurat mii de participanți. Castelul Mikó se află în județul Covasna, la numai 15 minute de orașul Sfântu Gheorghe, 20 minute de Băile Tușnad și 35 de minute de Brașov.

Unul dintre simbolurile cele mai importante ale festivalului a fost cortul Kayam, cel mai mare adus până acum în România. Astfel, indiferent de condițiile meteo, participanții la festival au garanția confortului pe timpul concertelor, cortul putând găzdui până la 8000 de oameni.

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS"- ”ȚINUTUL CONACELOR”.

Română