DESPRE FESTIVAL


diMANSIONS Hit Music Festival se amână pe 2022!

Dragi iubitori ai muzicii retro,

Am așteptat cu emoție măsurile anunțate de autorități privind numărul de spectatori și condițiile de participare la evenimente în vara lui 2021. Conform hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr 29/14.05.2021, evenimentele din luna iunie vor fi limitate la maxim 1000 de spectatori. În plus, hotărârea conține o serie de specificații care, pentru a fi corect aplicate, necesită clarificări și discuții, ce vor avea loc probabil în următoarele săptămâni. Luând în considerare acest context, nu avem altă variantă decât să amânăm pentru 2022 desfășurarea festivalului în forma sa clasică.

Am luat această decizie într-un moment în care ne aflam oricum sub o presiune uriașă, având în vedere timpul foarte scurt rămas până la data festivalului și fiind, fără vina noastră, mult în urmă cu o mulțime de aspecte ce țin de organizare și care nu au putut fi clarificate la timp. Nu am fi putut, în condițiile date, să oferim nici spectatorilor, nici artiștilor, o experiență la standardul diMANSIONS și am fi supus echipa de implementare la un efort greu de susținut și justificat.

Pentru că nu vrem ca nimeni să sufere din pricina acestei situații, pe care nu o putem controla și influența decât în foarte mică măsură, suntem extrem de aproape de a vă comunica o variantă alternativă prin care vă veți putea întâlni în vara acestui an cu toți artiștii de pe afișul festivalului, în condiții sigure și legale, într-o nouă locație, în cadrul mai multor evenimente de dimensiuni mai mici.

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date din 2022 sau vor putea fi transformate în vouchere în baza cărora să obțineți bilete de acces la viitoarele evenimente ce vor purta ”semnătura” diMANSIONS în acest an. Detalii clare și opțiuni urmează a fi comunicate în următoarele zile.

Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere, pentru sutele de mesaje de suport din ultimul an și abia așteptăm să vă comunicăm, în scurt timp, detaliile privind modul în care ne vom putea întâlni din nou, în curând.

Mai așteptăm un an, dar va fi fenomenal!DESPRE FESTIVAL


Situat într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România, domeniul Castelului Mikó din Olteni va fi din nou capitala celor mai iubite hituri retro, după succesul extraordinar din 2019 când Thomas Anders, Dr. Alban, Inner Circle, Turbo B. și Dire Straits Experience au bucurat mii de participanți. Castelul Mikó se află în județul Covasna, la numai 15 minute de orașul Sfântu Gheorghe, 20 minute de Băile Tușnad și 35 de minute de Brașov.

Unul dintre simbolurile cele mai importante ale festivalului a fost cortul Kayam, cel mai mare adus până acum în România. Astfel, indiferent de condițiile meteo, participanții la festival au garanția confortului pe timpul concertelor, cortul putând găzdui până la 8000 de oameni.

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS"- ”ȚINUTUL CONACELOR”.

Română