CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT

CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT

Proiectul ”Captain Hollywood Project” a fost fondat în 1990 la Nuremberg, în Germania de cântărețul, dansatorul și producătorul de muzică Tony Dawson-Harrison (aka Captain Hollywood) și sunt considerați pionierii stilului ”eurodance”. CHP au vândut peste 20 milioane de discuri în toată lumea și au lansat 10 hituri ce au urcat în Top 20 în topurile europene în anii `90 și își propun să cucerească din nou topurile internaționale cu o versiune rock-pop a hitului lor nr.1, “More & More”.

Hitul “More & More” a fost nr. 1 în Germania timp de 8 săptămâni în anii `90 și a atins poziția nr.1 chiar și în SUA, în topurile Billboard. Începând din 2010, Tony Harrison și Shirin Amour, împreună cu trupa și dansatorii au avut turnee în toată lumea, încântând fanii cu hituri memorabile ale anilor `90 precum ”Flying High”, ”Impossible”, ”Only with you”, ”Find another way”, în fața a zeci de mii de iubitori ai muzicii retro.

În 2018 trupa și-a recăpătat propriul sunet și a creat un mix perfect al sunetului clasic din anii `90 cu rock, pop și câteva elemente hip hop.

Română