diMANSIONS - Festival de muzica retro din Romania - 2019
diMANSIONS – Singurul festival de muzică RETRO din România care nu se teme de ploaie!
aprilie 27, 2019

Modern Talking vine în România la festivalul diMANSIONS

modern talking romania dimansions

Momentul ca iubitorii stilului de dans disco fox să-și împrospăteze mișcările a sosit, întrucât Thomas Anders, așa-numitul „Gentleman al muzicii”, alături de Modern Talking îi invită la distracție la prima ediție diMANSIONS Hit Music Festival. În data de 14 iunie, domeniul castelului Miko din Olteni, județul Covasna se va umple de energie, ”ne vom distra de minune și vom petrece”, este mesajul pe care artistul îl transmite fanilor în videoclipul trimis organizatorilor festivalului. Hituri precum „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri, Cheri Lady”, „Brother Louie”, „No Face, No Name, No Number” sau „Geronimo’s Cadillac” vor putea fi ascultate LIVE în prima seară a festivalului diMANSIONS.

Trupa Modern Talking a schimbat definitiv istoria muzicală după 1980. Melodiile lor au însoțit petrecerile a sute de milioane de oameni din întreaga lume, au cucerit topurile și au animat discoteci în toate țările europene. Chiar și astăzi, Thomas Anders reușește, împreună cu Modern Talking Band, să uimească prin show-urile fantastice, susținând anual zeci de concerte sold out pe întreg mapamondul. Dintre artiștii de renume care vor mai urca pe scenă la diMANSIONS – Hit Music Festival îi amintim pe: The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Inner Circle, Hermes House Band și mulți alții.

Surprizele nu vor fi numai din partea artiștilor care vor urca pe scenă, ci și decorul, preparatele culinare și activitățile din cadrul festivalului vor alcătui o experiență colorată, cu un iz de nostalgie, care vor purta participanții într-o altă „dimensiune” pentru 3 zile și 3 nopți. Domeniul castelului Miko din județul Covasna este un tărâm mirific, cu o istorie deosebită, de peste un secol, care se află la o distanță de numai 15 minute de orașul Sfântu Gheorghe, 20 minute de Băile Tușnad și 40 de minute de orașul Brașov. Acesta se va transforma în această vară în capitala celor mai iubite hituri ale anilor `80, `90 şi 2000. 

Un abonament pentru 3 zile de festival costă acum 🔹213 RON, iar pentru cei care vor să aibă parte de o experiență premium, tariful este 🔹427 RON. De asemenea, au fost puse în vânzare și bilete de o zi, iar acestea, dar și abonamentele pot fi achiziționate de pe www.dimansions.ro sau din rețelele Eventim, iaBilet, Entertix şi MyTicket, precum şi în format fizic în magazinele partenere ale acestora.