modern talking romania dimansions
Modern Talking vine în România la festivalul diMANSIONS
aprilie 4, 2019
the dire straits experience - dimansions hit music festival
The Dire Straits Experience – un must see pentru iubitorii muzicii rock, într-o seară specială la diMANSIONS Hit Music Festival
mai 16, 2019

diMANSIONS – Singurul festival de muzică RETRO din România care nu se teme de ploaie!

diMANSIONS - Festival de muzica retro din Romania - 2019

diMANSIONS Hit Music Festival, evenimentul programat la mijlocul lunii iunie este singurul festival de muzica retro din țară care ”nu se teme de ploaie”.

Publicul adult din România consideră ”vremea bună” un criteriu foarte important pentru succesul unui eveniment, iar riscul de ploaie este adeseori un element care face ca decizia de a participa sau nu să vină după consultarea prognozei meteo.

”După experiența OCV15 din 2018, când am fost la un pas ca ploaia să strice petrecerea aniversară a Observatorului de Covasna pentru peste 4000 de oameni, am decis ca la diMANSIONS să construim un cort gigant pentru a evita orice risc cauzat de vreme, chiar dacă teoretic în mijlocul lunii iunie sunt șanse foarte mari să avem vreme bună” declară Daniel Santa, unul dintre organizatorii evenimentului.

Cort de dimensiunile unui teren de fotbal!

Echipa de organizare a festivalului de muzica retro va începe montarea cortului gigant încă din 6 iunie, alături de specialiști din Marea Britanie, urmând ca structura să se întindă pe o suprafață de aproape 5000 de metri, similară cu a unui teren de fotbal.

”Ne dorim ca ziua să ne bucurăm de peisajul extraordinar de la Olteni, cu munții Bodoc la orizont și mult verde de jur împrejur, iar seara să ne mutăm în cea mai mare discotecă din România, acolo unde luminile și scena special creată pentru acest festival vor crea o ambianță fantastică.”

”Cortul va avea 8 poli, iar înălțimea maximă va fi de 14,5 m, va fi lat de 45 de metri și lung de peste 100 de metri. Noi nu știm ca în zonă să fi fost vreodată montată o structură atât de mare. Practic ne-am dorit ca în caz de ploaie, toți participanții la acest festival de muzica să se poată bucura de concerte și distracție. Cortul poate găzdui până la 10.000 de oameni, așa că fie vreme bună, fie vreme rea, noi ne vom distra” completează Grubisics Levente, director al festivalului.

Festivalul va avea și o scenă exterioară pe care vor urca artiști locali, din România și Ungaria, pe timpul zilei, urmând ca seara, distracția să se mute în cort, acolo unde vom călători în timp pentru a simți emoția și bucuria celor mai tari petreceri din anii 80 și 90. 

La diMANSIONS Hit Music Festival și-au confirmat participarea artiști precum Thomas Anders & Modern Talking Band, The Dire Straits Experience, Inner Circle, Dr. Alban, Lou Bega, Hermes House Band, Turbo B. from Snap! și mulți alții!

Vino si tu la singurul festival de muzica retro din Romania care “nu se teme de ploaie”!