Artiști emblematici ai muzicii românești se alătură starurilor internaționale pe scenele diMANSIONS – Hit Music Festival!
mai 17, 2019

Cazare ieftină și practică în campingul diMANSIONS

Fie că vrei să ai parte de o experiență de festival ca la carte, să te reconectezi cu natura sau să fii aproape de locul de odihnă rapid și ieftin, poți opta pentru unul dintre corturile oferite de către diMANSIONS în zona de Camping.

Situat suficient de departe de zona festivalului, astfel încât să nu fi deranjat de gălăgie și totuși suficient de aproape de cea mai tare petrecere retro din Transilvania, campingul diMANSIONS oferă participanților câteva opțiuni cool de cazare. Acesta se deschide oficial începând cu data de 14 iunie, ora 12:00 și se închide în data de 16 iunie, la ora 12:00.

https://dimansions.ro - diMANSIONS Hit Music Festival
cortul Tipi

Printre opțiunile pe care ți le punem la dispoziție se numără cortul Tipi – cort tradițional indigen,  inspirat din perioada mayașilor, cu un aspect ce te introduce în starea de festival. Proprietățile acestuia sunt datorate formei, care asigură confortul termic indiferent de vremea de afară. Designul artistic şi inedit pentru un cort, îţi va asigura o experienţă pe care nu o vei uita prea curând. Cortul Festipi are spaţiu suficient pentru două sau chiar trei persoane. Dacă te-a convins și ai vrea să-l rezervi, îl găsești aici.

https://dimansions.ro - diMANSIONS Hit Music Festival
cortul KarTent

O altă variantă pe care o poți lua în considerare este cortul KarTent, ce reprezintă un mod relaxant, eco-friendly şi impermeabil de a-ţi reîncărca bateriile pentru festival. Nu-ți fie teamă că o să te plouă sau că îți va fi frig – îți garantăm că în cortul KarTent te vei simți excelent și vei fi ferit chiar și de lumina dimineții, indiferent de vremea de afară. Dacă vrei să stai în camping fără grija montării şi demontării cortului, KarTent este pregătit pentru tine!

https://dimansions.ro - diMANSIONS Hit Music Festival

Ești atașat de cortul tău și vrei să-l aduci la diMANSIONS? Nimic nu-ți stă în cale! Ai nevoie doar de un bilet ce îți asigură accesul în camping și ulterior să te prezinți la recepția campingului diMANSIONS! Totuși, nu uita că accesorii precum mese sau scaune se pot achiziționa exclusiv online, de pe site-ul nostru.

Ce trebuie să reții este că, indiferent că îți aduci cortul personal sau optezi pentru unul dintre corturile noastre, ai nevoie de un bilet de acces camping valabil, pe care îl poți achiziționa NUMAI în prealabil, de aici. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre campingul nostru, ți-am pregătit o serie de întrebări și răspunsuri pe care le poți găsi aici.

Campingul va fi supravegheat pe toată durata festivalului, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru lucrurile tale. Pe lângă corturi, în campingul diMANSIONS ai la dispoziție zone special amenajate pentru încărcarea gratuită a dispozitivelor electronice, toalete, dușuri, zone de tip lounge, dar și zone în care vei putea lua micul dejun, împreună cu o cafea aromată.

Ai toate motivele să te bucuri de experiența diMANSIONS!